Fort Worth, Texas

Dag 10

Vandaag een rodeo bezocht in Fort Worth.

Memphis, Tennessee

Dag 9

Vandaag Graceland in Memphis bezocht.

Nashville, Tennessee

Dag 8

Weer terug in Nashville voor een goed moppie muziek van de Silver Threads.

Danville, Kentucky

Dag 7

Op bezoek geweest bij mijn maatje Tim in Kentucky, met overnachting.

Chicago, Illinois

Dag 6

Beetje regenachtige dag, nog heel even de toren opgeweest en natuurlijk de fontein gezien. 's Avonds weer belandt bij mijn nieuwe favoriet Timothy o' Toole sportsbar

Chicago, Illinois

Dag 5

Weer een redelijke lange rit naar Chicago, onderweg nog even gestopt bij de grootste truckstop in de VS. Chicago was weer leuk om te zijn, 's avonds in een leuke kroeg gegeten en gedronken.

Kansas City, Kansas

Dag 4

Lange rit vandaag van Amarillo, Texas naar Kansas City. Op weg nog even gestopt bij Ron Lessman in Topeka, Kansas voor zijn kunstwerken.

Amarillo, Texas

Dag 3

Op weg naar Amarillo moesten we even stoppen bij Harley Russel in Oklahoma. Guitige vent en heeft wat liedjes voor ons op gitaar gespeeld, waarvan hieronder een filmpje. Daarna naar Amarillo voor een grote biefstuk. In stijl gebracht met een limousine.

Fort Worth, Texas

Dag 2

Fort Worth ligt op ca een half uurtje ten westen van Dallas, bekend van het vee wat wordt opgedreven op straat, rodeo's en een soort komedie western schietgevecht. Vee gezien en in de namiddag naar mijn kompaan James voor een spelletje golf bij Topgolf en complementaire overnachting.

Dallas, Texas

Dag 1

Vandaag na een directe vlucht vanuit Amsterdam (een kleine 10 uur) aangekomen in Dallas, Texas. Op de luchthaven duurde het niet lang om de huurauto te kiezen, dat is weer een mooie Chrysler 300S geworden. Na aankomst in het hotel de taxi genomen naar Deep Ellum, een wat schemerig gedeelte van het centrum maar wel met een hele goede brouwerij.

Deze website is een product van een hobby geworden passie. Hier kan je terecht als je op zoek bent naar het echte Amerika - zoals het vaak niet in de reisgidsen te vinden is. De reisverhalen leiden rond paden, ver verborgen van de Interstates. Ik hoop dat je met hetzelfde enthousiasme mijn verhalen leest en foto's bekijkt zoals ik deze heb gepubliceerd.